Instituut van den Brandhof | Over Hannah bij Instituut van den Brandhof
15772
page-template-default,page,page-id-15772,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

OVER HANNAH BIJ INSTITUUT VAN DEN BRANDHOF

 

Instituut van den Brandhof is geen standaard schoonheidssalon. Ik bied gerichte huidverbeterende gezichtsbehandelingen voor dames en heren die op de meeste optimale wijze kennis willen maken met het unieke hannah systeem voor effectieve huidverbetering. Persoonlijke coaching, service en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel.

Omdat de specialistes die met het hannah systeem voor huidverbetering werken, veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreekt men over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’! Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen én begeleiden van cliënten. Deze zullen hun eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren. De hannah huidcoach is in staat om cliënten dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

Als hannah huidcoach werk ik vanuit een individuele benadering en de behoeftes van uw huid. Op basis van uw wensen en een individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer wordt een effectief behandelplan opgesteld. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij belangrijke kernwaarden. U zult zelf ontdekken wat hannah zo spraakmakend maakt!

Geef uw huid ook een kans!

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en deze tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. De hannah huidcoach weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft daadwerkelijk iedere huid een nieuwe kans. Voor de dame en heer die nog geen vaste hannah huidcoach hebben is er nu Instituut van den Brandhof.

hannah-huidcoach-schild-300x209

Instituut van den Brandhof is gediplomeerd en gecertificeerd hannah huidcoach.

hannah huidcoach