Instituut van den Brandhof | hannah
15635
page-template-default,page,page-id-15635,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

HANNAH BEHANDELING

Intakegesprek

Als huidcoach start ik elke eerste behandeling met een intakegesprek. Bij huidverbetering draait alles immers om communicatie. Het vochtniveau, vetgehalte en de pH-waarde van uw huid vertellen veel over haar conditie. Op deze manier kan ik, aan de hand van de uitkomst van de intake, zorgvuldig uw persoonlijke behandelplan samenstellen.

Reinigen en Peelen

Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door uw huid dagelijks te reinigen en wekelijks een intense peeling te geven, cre?ert ude basis voor zo?n huid. En zorgt u ervoor dat deze huidverbeterende werkstoffen kan opnemen. Voor een optimaal resultaat maakt u een kompres goed vochtig en verwarmt u deze 30 seconden in de magnetron.

Stimuleren

Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essenti?le stap binnen het hannah-systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen. Zo geeft u uw huid de mogelijkheid zich te herstellen. Dit is namelijk niet mogelijk zonder een goede doorbloeding.

Herstellen en Beschermen

Voor het herstellen van uw huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang. Maar om die herstelde huid vervolgens te behouden en in balans te houden, zult u deze ook dagelijks moeten beschermen tegen gevaren van buitenaf. Voorkomen, zo zult u zien, is voor uw huid uiteindelijk vele malen beter dan genezen!

Samenwerken

Uw huid is uw visitekaartje. De buitenkant is immers wat anderen het eerst zien. Wilt u de conditie van uw huid structureel verbeteren? Dan zult u het werk van de huidcoach thuis moeten ondersteunen. Door het advies van de huidcoach ter harte te nemen en vervolgens uw huid dagelijks de juiste verzorging te geven, bereikt u samen de beste resultaten.

Tarieven

HANNAH MEET & TREAT 45 min. – Let’s try hannah! 45,-

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

HANNAH XPERIENCE 90min – The total package! 85,-

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

HANNAH XPRESS 60min. – The hour of power! 60,-

In de 60 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH INTENSE TREATMENT 90min – Peel and boost! 95,-

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.